Αγαπητοί Γονείς και Κηδεμόνες,

Θα ήθελα να σας ενημερώσω τα ακόλουθα:

1)    Οι εργασίες για το άνοιγμα των παραθύρων στις 4 αίθουσες, άρχισαν από την Παρασκευή  και οι εργάτες συνεχίζουν το έργο τους και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου. Σχεδόν είναι έτοιμα τα παράθυρα και υπάρχει η πιθανότητα να ολοκληρωθούν μέχρι αύριο.

Παράλληλα έχουν τοποθετήσει το Σκέπαστρο και το άνοιγμα των εσωτερικών παραθύρων έχει διευρυνθεί. Ο Κύριος Δήμαρχος τήρησε τις υποσχέσεις του και τον ευχαριστώ θερμά!

2)    Σχετικά με την εξ αποστάσεως Διδασκαλία, οι Μαθητές μας, από αύριο, δεν πρόκειται να χάσουν κανένα μάθημα. Μας έχει δοθεί μία Νέα Τηλεφωνική Γραμμή, Δωρεάν, την οποία θα χρησιμοποιούν οι Μαθητές μας, σε περίπτωση διακοπής ρεύματος, ή εάν υπάρχει πρόβλημα στο Internet. Θα μπορούν να τηλεφωνούν είτε από σταθερό τηλέφωνο, είτε από κινητό και θα παρακολουθούν το Μάθημα τους (τηλεφωνικά.) Από αύριο Δευτέρα, 18/1/2021, δε  θα μπορούμε να δικαιολογήσουμε απουσίες που οφείλονται στη διακοπή ρεύματος ή σε τεχνικά προβλήματα. (όπως του Internet). Έχουν σταλεί αναλυτικές οδηγίες στα email σας.

Εύχομαι να είστε όλοι Καλά!

Η Διευθύντρια

Δρ. Ανθή Γεωργιάδου

Αφήστε σχόλιο